Výprava na Český Šternberk 29.-30.4. 2017 ?>

Výprava na Český Šternberk 29.-30.4. 2017

Hezký den,

přináším vám informace o naší světluščí víkendové výpravě. Tentokrát pojedeme do Českého Šterberka ke Kapy na chatu. Budeme tedy spát v chatě, ale i tak pozor na zimu, je tam v noci docela chladno, takže doporučujeme teplé pyžamo. Nemá být úplně ošklivě, ale v sobotu odpoledne asi bude trochu pršet, takže vážně doporučujeme nepodcenit oblečení, především dobré nepromokavé boty a pláštěnku.

Jinak si ještě povšimněte, že se vracíme už v neděli večer, takže v pondělí budete mít ještě volný den s dětmi, protože je státní svátek. Doufáme, že vám tím moc nenarušujeme víkend. Mše nejspíš bude, kdyby ne, dáme vědět.

Sraz: v sobotu 29.4. v 8:40 na Hlavním nádraží – klasicky na půli cesty od odjezdové tabule k pokladnám čd (nebojte, určitě se uvidíme, kdyžtak volejte)

Návrat: v neděli 30.4. v 18:00 na to stejné místo

S sebou:
jídlo – svačinu do vlaku a studený oběd na sobotu, párek/párky, jablko, mrkev, pečenka, čokoláda
oblečení – nepromokavé pohory, pláštěnka, teplé oblečení na spaní, kroj a šátek
spacák, karimatka, zápisník, tužka, šátek, hrnek, ešus nebo mistička (pokud se nevejde, nevadí, vyřešíme to i bez ní), lžíce, kartáček na zuby, pasta, hřebínek, nožík (není povinný)

Určitě na výpravu doporučuji jet, do tábora máme už jen 3 výpravy, tak zvlášť nováčci mají příležitost zvyknout si někde spát bez rodičů. :) A nebojte, nebude to nijak moc náročné, jenom by bylo dobré, aby si světlušky dokázaly unést svůj batoh. Nebudeme nikde pochodovat, ale aspoň tu cestu od vlaku.
Comments are closed.